Get FREE SHIPPING on orders of €60+ to The Netherlands & Belgium and €70+ for Germany
FREE SHIPPING on €60+ orders to The Netherlands & Belgium and on €70+ orders to Germany
Safely Pay with iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash and many more.

Heatsupply punten sparen: hoe werkt het?

Bij elke aankoop die je bij Heatsupply doet verdien je punten (Heatsupply Points) die je later weer in kunt leveren voor korting. Geweldig nieuws natuurlijk en hieronder leggen we je graag uit hoe het werkt en wat de waarde van die punten is.

Hoe spaar je Heatsupply punten?

Het bestellen van je favoriete hot sauces blijft op dezelfde manier verlopen als je gewend bent. Log in op je account of maak een account aan op Heatsupply en bestel de beste hete sauzen. Het enige verschil is dat je 1 punt krijgt voor elke hele euro die je besteedt. Stel dat je voor €40 aan hot sauces koopt, dan krijg je dus 40 punten. Het aantal punten is gebaseerd op het orderbedrag exclusief verzendkosten.

Wat zijn de Heatsupply punten waard?

Oké, je hebt dus punten verdiend, maar hoeveel zijn ze waard? Voor elke 20 punten krijg je €1 korting bij een volgende bestelling. In het voorbeeld van een bestelling van €40 heb je dus voor €2 aan korting gespaard bij een volgende bestelling. Het is mogelijk om punten op te sparen totdat je een hele mooie korting hebt. De maximale korting die je met punten kunt gebruiken per keer is €20.

Stel dat je inmiddels zoveel punten gespaard hebt dat je na die €20 korting nog punten overhebt, dan neem je die gewoon mee naar toekomstige bestellingen.

Hoe activeer ik de punten/korting?

Als je punten hebt gespaard dan krijg je bij je volgende bestelling in de winkelwagen de vraag of je je gespaarde punten om wilt zetten in korting op die bestelling. Als je daarvoor kiest dan wordt de korting dus direct toegepast. Als je ervoor kiest om de korting niet toe te passen, dan spaar je de punten dus voor een volgende bestelling. Het huidige aantal punten kun je altijd checken in je account.