Get FREE SHIPPING on all orders of €60+ to The Netherlands, Belgium & Germany
FREE SHIPPING on €60+ orders to addresses in The Netherlands, Belgium and Germany
Safely Pay with iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash and many more.

EURO 2020

Scoor mooie kortingen op Europese hot sauces tijdens EURO 2020

Het EK 2020 is begonnen en daarom zetten we de Europese merken extra in de schijnwerpers de komende weken. Nederland, Duitsland, Engeland, Schotland en Italië zijn allemaal vertegenwoordigd op het EK én op Heatsupply, dus een selectie sauzen afkomstig uit deze landen zal de komende tijd een mooie korting krijgen.* Die korting kan steeds verder oplopen, afhankelijk van hoe het land presteert. Als het land/merk is uitgeschakeld dan vervalt de korting ook, maar de korting stijgt juist wanneer het land/merk goed presteert.

Kortingen uitgelegd

De gehele poulefase lang krijg je 10% korting op de geselecteerde hot sauces. Overleeft het land/merk de poulefase? Dan wordt de korting op dat merk verhoogd naar 15% tijdens de achtste finales. Behaalt het merk de kwartfinales? Dan wordt dat 20%. Bij de halve finales wordt de korting verhoogd naar 25% en in de finale naar 30%. Dat kan lekker oplopen dus. Veel plezier met het EK en vergeet de hot sauce niet op je borrelplankje tijdens de wedstrijden!

*onderstaande selectie sauzen kan tussentijds wisselen (afhankelijk van voorraden)

 • Casa Firelli hot sauce italian hot sauce
  5,95
  Quickview

  Casa Firelli Hot Sauce

  ,

  Casa Firelli is de allereerste Italiaanse hot sauce op Heatsupply. Italië is natuurlijk een land dat bekend staat om het geweldige eten, maar niet per se om het pittige eten. Deze saus, handgemaakt in Parma, is dan ook behoorlijk mild en is gemaakt van Calabrische chili's, geroosterde rode pepers, balsamico azijn, zeezout en Porcini champignons. Een Italiaanse hot sauce moet natuurlijk vooral bij twee dingen passen en dat zijn pizza & pasta. Daar is deze saus dan ook speciaal voor gemaakt en dat is erin terug te proeven. Een perfecte match!

  Herkomst: Parma, Italië

  Inhoud: 148 ml

  5,95
  5,95