Dit zijn de beste hot sauces voor bij een BBQ

Dit zijn de beste hot sauces voor bij een BBQ
22 juli 2019 Heatsupply
In Tips

Het is hartje zomer en dat betekent dat we midden in het barbecue seizoen zitten. Zeker tijdens een hete week als deze zullen de barbecue’s massaal overuren draaien. Dat wordt grillen totdat de zon onder gaat. Heerlijk! Bij een barbecue horen natuurlijk ook de lekkerste sauzen en daarom helpen wij je graag op weg met een paar hot sauces die goed bij je barbecuegerechten passen. Enjoy!

Rundvlees

Er gaat weinig boven de smaak van een perfect gegrilde steak die net van de BBQ komt. Mooi met de grillstreepjes erop, een beetje zout en verder heeft het niet veel nodig. Als je toch graag een lekker heet sausje gebruikt om de smaak te perfectioneren dan komen wij uit bij de Raijmakers Heetmakers Heat Enhancer met chipotle en bourbon whiskey erin. De chipotle peper zorgt voor de heerlijke smokey smaak en de bourbon whiskey geeft deze hot sauce een smaakbeleving die heel smooth is. De habanero pepers zorgen voor de stevige heat.

Mocht je van flink pittige sauzen houden dan is deze Hellfire Blueberry Hell met Ghost Pepper, blauwe bessen en Carolina Reaper een aanrader bij steaks.

Kip

Kip en hot Sauce lijkt wel haast voor elkaar gemaakt. Er passen dan ook oneindig veel hete sauzen bij kipgerechten. Ga je voor een zoete smaak dan is Dirty Dick’s met fruitsoorten als papaya en banaan een topper. Wanneer je op zoekt bent naar een curry-achtige smaak voor bij je kip dan is de Seed Ranch Hot Thai Green of Clark & Hopkins Assam aan te raden. In Jamaica is Jerk Chicken een begripen hiervoor is Pain is Good Jamaican Style de beste keuze.

Varkensvlees

Wat ons betreft heeft varkensvlees baat bij een lekkere smokey smaak. Dat krijgt het natuurlijk al van de barbecue, maar de sauzen als Marie Sharp’s Smokin’ Marie zetten dat nog even kracht bij. Ook houden wij van jalapeño bij pork. Zeker in combinatie bij burgers. Een aantal Jalapeño sauzen die hier perfect bij zouden passen zijn Tubby Tom’s Pablo Diablo, Raijmakers Heetmakers Jalapeño, Gin & Lime en de Heartbeat Jalapeño hot sauce.

Vis

Bij vis eten wij het liefst sauzen met een zuurtje. Bij uitstek de meest perfecte saus voor jouw vis is de Queen Majesty Blue Point Toasted Lager hot sauce. Deze zonnige saus combineert de citrus smaak met een tikkeltje heat. Het recept is geïnspireerd door de classic mignonette, maar dan met een twist door de toevoeging van de lager (bier). Het is een milde hot sauce, zodat hij perfect paart met zeevruchten als oesters.

Met deze sauzen wordt je barbecue sowieso een succes! Wil je de rest van ons assortiment zien? We hebben meer dan 70 verschillende hot sauces.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*