Blair’s

Blair’s is een bekende naam in de wereld van hot sauce. Ook wij van Heatsupply hebben een aantal van hun hete sauzen in het assortiment. De vraag is alleen telkens hoe lang, want de populariteit van dit merk is ongekend.

 • Uitverkocht
  8,95
  Quickview

  Blair’s Pure Death

  ,

  De balans tussen pittig en smaak in deze hete saus is nagenoeg perfect. De heat is afkomstig van de oranje habanero pepers, maar zoals de naam al doet vermoeden zorgt ook de Jolokia-peper voor een scherpe kick. Deze hot sauce is één van de meest geliefde sauzen onder Blair’s fans en kun je bij alles combineren wat een beetje pit kan gebruiken. Smakelijk!

  Inhoud: 150ml

  Hier vind je andere Blair’s hete sauzen.

  8,95
  8,95
 • Uitverkocht
  7,99
  Quickview

  Blair’s Jalapeño Death

  ,

  Deze Blair’s Jalapeño Death saus is mild, maar ongelofelijk smaakvol door de verse ingrediënten. Je kunt deze hot sauce gebruiken bij vistaco’s, maar hij is ook heerlijk bij een ontbijtje met scrambled eggs.

  Inhoud: 148 ml.

  Meer van Blair’s vind je hier

  7,99
  Waardering 3.00 uit 5
  7,99
 • Uitverkocht
  8,95
  Quickview

  Blair’s After Death

  ,

  Deze Blair’s After Death with Liquid Fire is een zeer smaakvolle hot sauce met veel verse ingrediënten. Mocht je de Blair’s Mega Death niet aankunnen, dan is dit een zeer goed alternatief. Het sleutelhangertje krijg je erbij.

  Inhoud: 148 ml

  Meer van Blair’s vind je hier

  8,95
  Waardering 3.00 uit 5
  8,95
 • Uitverkocht
  14,95
  Quickview

  Blair’s Mega Death Sauce

  ,

  Exclusief verkrijgbaar bij Heatsupply is dit dé Blair’s Mega Death Sauce with Liquid Rage. Bekend van de extreem populaire Youtube-show Hot Ones, waarin deze hete saus menig celebrity aan het huilen heeft gebracht. Kun jij deze wel aan? Zoals je ziet komt deze saus in een doodskist-verpakking en met skull sleutelhanger.

  SHU: 550.000

  Inhoud: 148 ml

  Meer van Blair’s vind je hier. Op zoek naar een vergelijkbare saus? Deze hete saus is zelfs nóg heter.

  14,95
  14,95