72 uur eten in Montréal: bagels, pastrami & het beste restaurant van Canada

In aflevering 1 van onze eigen foodshow gingen we in Montréal op bezoek bij één van de beste hot sauce makers van Canada: La Pimenterie. Julien gaf ons een tour door zijn bedrijf en een kijkje in zijn gekke hot sauce brein. Check die aflevering hier als je dat nog niet hebt gedaan! Maar daar zijn we niet gestopt. Aangezien we toch in Montréal waren, besloten we om daar samen met Perry de Man heel veel te gaan eten en het allemaal op camera vast te leggen.

The Foodshow by Heatsupply – Montréal Food

Na die 72 uur in Montréal durven we wel te stellen dat dit één van de tofste food bestemmingen in Noord-Amerika is. Bagels die niet onderdoen voor die uit New York, super goed smoked meat (oftewel pastrami), fantastische restaurants en ook nog wat pittig spul! Vergeet de vriendelijke mensen ook niet, want voor we het zelf door hadden stonden we midden op straat oesters te proeven uit iemand zijn kofferbak. Dit allemaal en nog meer check je in de tweede aflevering van The Foodshow by Heatsupply.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify